49 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbroodcitroencitroensapcrème fraîchedroge witte wijngerookte zalmknoflooklaurierlaurierbladoliepeperpeterseliepreisjalottomaatuivisvisbouillonwortelzalmfiletzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Zalm met avocado en mierikswortelcreme

Ingrediënten:
avocado, brood, dijonmosterd, gehakt, gerookte zalm, gorgonzola, limoen, limoenen, limoensap, mayonaise, mierikswortel, olijfolie, prosecco, stokbrood, witlof, suikersiroop, verse koriander, peper, walnoten, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Bruschetta met zalm en asperges

Ingrediënten:
citroen, groene asperges, grof zeezout, jeneverbessen, kervel, knoflook, laurier, muskaatwijn, olijfolie, roomkaas, witbrood, zalmfilet en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rijstkoekjes met gerookte zalm

Ingrediënten:
bouillon, dressing, eekhoorntjesbrood, ei, eikenbladsla, frituurolie, gemalen rijst, gerookte zalm, olijfolie, radijs, risottorijst, ui, verse bieslook, verse dille, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte wijn, zout en zure room

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lasagne met zalm en pisto

Ingrediënten:
courgette, groene paprika, lasagne, olijfolie, suiker, tomaat, ui, visbouillon, witte wijn, zalmfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Terrine van zalm en paling

Ingrediënten:
bladgelatine, boter, courgette, droge witte wijn, gerookte paling, gerookte zalm, olie, peper, prei, tagliatelle, verse bieslook, verse kervel, visbouillontablet, visfond, voorgeweekte stokvis, zalmfilet, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Bruschetta met zalm en asperges

Ingrediënten:
citroen, groene asperges, grof zeezout, jeneverbessen, kervel, knoflook, laurier, muskaatwijn, olijfolie, roomkaas, witbrood, zalmfilet en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Pasta Met Courgette, Roomsaus En Zalm

Ingrediënten:
olijfolie, belegen kaas, cayennepeper, courgette, crème fraîche, dille, gerookte zalm, gezeefde tomaten, witte wijn, komijn, olijfolie, paprikapoeder, pasta, penne, rundergehakt, sjalotjes, tortilla, ui, verse peper en zout

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Lasagne met zalm, garnalen en broccoli

Ingrediënten:
broccoli, crème fraîche, droge vermout, garnalen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, verse tijm, visfond, witte wijn, zalm en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Pasta met gerookte zalm en kappertjes

Ingrediënten:
crème fraîche, droge witte wijn, gerookte zalm, kappertjes, limoen, olie, prei, roomboter, tagliatelle, verse bieslook, peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Quiche met zalm, prei en roomkaas

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, ei, sla, olijfolie, peper, prei, roomkaas, slagroom, witte wijn, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Visstoofschotel

Ingrediënten:
brood, cayennepeper, droge witte wijn, knoflook, mosselen, olijfolie, bladpeterselie, tomaten, ui, vis, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

sopa de mariscos

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, garnalen, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, kokkels, laurierblad, mosselen, olijfolie, oud brood, paprikapoeder, tomaat, ui, verse peterselie, water, witte wijn, zalm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Saté Lilit

Ingrediënten:
banaan, bananenblad, basilicum, djahé, garnalen, kokosnootvruchtvlees, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, kentjur, korianderpoeder, knoflook, kokos, kunyit, laos, limoen, limoensap, lombok, lomboks, makreel, makrelen, olie, peper, rawits, salamblaadjes, serehstengels, sjalotten, knoflook, tomaten, trassi, trostomaten, vis, visfilet, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Romige vispilav

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, champignon, crème fraîche, gamba, kammosselen, mosselen, olijfolie, sjalot, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon, witte wijn, zalm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Mul in bouillabaissesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, cantharellen, jonge spinazie, knoflook, laurierblad, mulfilet, olijfolie, prei, saffraan, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelknol, vis, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...