Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Zalm met kappertjes en witte wijn
- Ingrediënten:
- citroensap, droge witte wijn, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, tijm, ui, zalm en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, brood, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, gerookte zalm, knoflook, laurier, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, sjalot, tomaat, ui, vis, visbouillon, wortel, zalmfilet, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van I love food & wine:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Vis en schaaldieren: