Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, fruit, groente, knoflook, komkommer, koriander, melk, olie, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Lima - het kookboek:
Recept uit Vegan Genial:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Bartje Boemboe: