Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk: