42 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijngevogeltefondgroentekaaskippenbouillonlaurierolieolijfoliepeperpeterseliepreirisottorijstsaffraanselderijsjalotslagroomtijmtomatenpureeuiwijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Witte risotto

Ingrediënten:
bouillon, droge vermout, knoflook, knolselderij, parmezaanse kaas, risottorijst, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Maronensamtsuppe mit Steinpilzen, Knollensellerie und Walnüssen / Gebonden kastanjesoep met eekhoorntjesbrood, knolselderij en walnoten

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, eekhoorntjesbrood, gepelde kastanjes, gevogeltefond, gevogelteglace, hamspek, knoflook, knolselderij, laurier, madeira, olijfolie, peper, peterseliestengel, prosecco, selderijblad, slagroom, suiker, suikerklontjes, tijm, truffeljus, walnoten, wildfond, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Basisrecept uit BioBudget:

Visbouillon van restjes

Ingrediënten:
garnalenkoppen, garnalenpantsers, groenten, knoflook, knolselderij, laurier, olie, room, sjalot, tomatenpuree, visbouillon en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:

Sweet basil's clam chowder

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bloem, boter, knoflook, mais, mosselen, olijfolie, selderij, slagroom, spaanse ui, spek, tijm, venusschelp, visbouillon en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Kreeft op z'n chicst

Ingrediënten:
bladselderij, boter, chardonnay, knoflook, knolselderij, kreeftenkarkas, kreeftenschalen, laurier, olijfolie, pernod, peterselie, prei, saffraan, slagroom, tomatenpuree, ui, visbouillon en winterwortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Terugkeer van de risotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, droge martini, droge witte vermout, droge witte wijn, knoflook, maldon zeezout, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, selderij, sjalot en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:

Basisrecept risotto bereiden

Ingrediënten:
boter, bouillon, groente, kaas, knoflook, olijfolie, risottorijst, ui, vlees, wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:

IN DE PAN

Ingrediënten:
bouillon, gerookte vis, groene kruiden, groente, ham, boter, peper, pittige kaas, risottorijst, knoflook, uien, witte wijn en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Snack of tussendoortje uit Soepen:

Kikkerbilbitterbal

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, ei, jeneverbessen, kikkerbilletjes, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, puy-linzen, mangochutney, paneermeel van inktvisbrood, peperkorrels, peterselie, prei, selderij, sjalot, tijm, ui, visbouillon, witte wijn en wortel

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Linzensoep

Ingrediënten:
balsamicoazijn, blonde linzen, gezeefde tomaat, groentebouillonblokje, knoflook, laurier, olijfolie, ontbijtspek, prei, runderbouillonblokje, sambal oelek, selderijknol, slagersrookworst, tabasco, vastkokende aardappel, wijn en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Lamspootjes met linzen

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillonpoeder, knoflook, lamspoot, lamsschenkel, lamsschouder, olijfolie, peterselie, rode linzen, rode wijn, rozemarijn, selderijknol, tomaten uit blik, ui, winterpeen en witte wijn

Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gemarineerde patrijs - pernice marinata

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, patrijs, peper, rode paprika, selderijknol, ui, vleesbouillon, wittewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Visfumet

Ingrediënten:
champignons, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, prei, soepbouillon, tijm, ui, witte wijn en witvis

Keuken:
Hollands
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Haas in tomatensaus

Ingrediënten:
boterolie, brandewijn, doorregen spek, haas, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tarwebloem, tijm, tomatenpuree, water, wildbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamscarré met kerriesaus en wilde rijst

Ingrediënten:
appelen, citroen, gemberwortel, kerriepoeder, knoflook, lamscarré, laurier, peper, peterselie, selderij, sjalot, sluimererwten, suiker, vetstof, vleesfond, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Zoete stoof van kippendij en abrikozen

Ingrediënten:
bladpeterselie, gedroogde abrikozen, gevogeltefond, ghee, kaneelstokje, kardemompeulen, kippendij met bot, knoflook, knolselderij, kruidnagel, sinaasappels, steranijs, witte wijn en zoete ui

Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
ansjovis, chilipeper, goudbrasem, knoflook, olijfolie, pastis, peper, prei, saffraan, schelvis, schorpioenvis, selderij, selderijblad, sinaasappelschil, tarbot, tomaten, tomatenpuree, ui, venkelknol, visfond, witte wijn, wortel, zalm, zeeduivel, zeewolf en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vis
Haal meer recepten op...