Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Duiven in rode wijn
- Ingrediënten:
- duif, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, rode wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, kippenbouillon, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode ui, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Brindisa: