Duiven in rode wijn

Je vindt dit recept op pagina 1407 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pigeon printanier - Voorjaarsduif

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Bresse duif in bouillon van mango, kummel, kool en spekjes

Een recept uit Marielle van Spronsen - Topkoks voor Thuiskoks 2

Gebraden duivenborst met erwten, sla en lente-uitjes

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Duivenbouillon

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe