Recept uit Kochen für zwei:
Marinade bij kapoen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, laurier, olijfolie, peterseliestengel, rode wijn, suiker, tijm, ui en wortel
- Soort:
- vegan / marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!: