Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, groente, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, suiker, tijm, tomaat, ui, wijn, winterpeen, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz: