Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, groente, jeneverbes, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, olie, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More: