Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Runderfilet met rode wijn, ansjovis, knoflook en tijm
- Ingrediënten:
- ansjovis, boter, cognac, extra vierge-olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, rode wijn, runderfilet, sjalot en tijm
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, ei, gedroogde tijm, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Smokey goodness:
Recept uit Jamie's Amerika:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit Smokey goodness:
Lunch uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget: