Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Gestoomde zeebaars met gember en lente-ui (Qing Zheng Lu Yu)
- Ingrediënten:
- gember, lente-ui, olie, shaoxingwijn, sojasaus en zeebaars
- Keuken:
- Chinees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gemberpoeder, groentebouillon, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, sambal oelek, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Recept uit de snelle keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem: