180 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroensapfruitgembergroenteknoflookkoriandermelkolieolijfoliepeperrijstrode paprikaspecerijentomaatvetvleeswaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gazpacho van komkommer en zuring

Ingrediënten:
groene chilipeper, groene paprika, ijsblokjes, knoflook, knoflookolie, komkommer, mosterdzaad, peper, sjalot, suiker, venkelknol, witte wijnazijn, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ingelegde ui

Ingrediënten:
appelciderazijn, chilivlokken, eieren, gedroogde oregano, groenten, ingelegde ui, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, limoenen, peperkorrels, rode uien, vruchtensap, sinaasappelschil, sla, suiker, zout, ui, vlees, water en zuivel

Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Thaise mihoensalade

Ingrediënten:
komkommer, koriander, lichte sojasaus, limoensap, mihoen, munt, olie, pinda’s, pul biber, rode paprika, rode ui, suiker en zout

Keuken:
Thais
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Gazpacho

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, groene paprika, groene spaanse peper, knoflook, komkommer, rode paprika, rode ui, rodewijnazijn, suiker, trostomaten en witbrood

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Klassieke gazpacho

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, gehakt, gele paprika, rode paprika, komkommer, tomaat, rodewijnazijn, sjalot, knoflook, tomatensap en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Gazpacho

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bladpeterselie, croutons, extra vierge-olijfolie, knoflook, komkommer, rode paprika, rode ui, suiker, tomaten, witbrood, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Scheermessen en salpicón

Ingrediënten:
chorizo, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, komkommer, mosselen, olijfolie, paprika, rode chilipeper, rode puntpaprika, rode ui, rodewijnazijn, scheermessen, suiker en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Ensalada piperada

Ingrediënten:
avocado, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, peper, rode uien, rodewijnazijn, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Lunch / lunchgerecht uit Spanje:

Gemengde boerensalade

Ingrediënten:
ei, knoflook, komkommer, olijfolie, rode paprika, rode wijnazijn, sperziebonen, suiker, tomaat, ui, peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Salade van pijlinktvis - yam pla muk

Ingrediënten:
bai pak chee, champignon, citroengras, gemberwortel, groene paprika, kleefrijst, knoflook, komkommer, kratiem, kropsla, lente-ui, limoensap, maïzena, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, peultjes, pijlinktvis, rode paprika, suiker, ta krai, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus, tomaat, verse koriander, verse munt en witte wijn

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Indonesie:

Eenvoudige salade uit Bandung 2 - selada biasa bandoeng 2

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, ijsbergsla, ketjap benteng manis, komkommer, peper, pindakaas, rode paprika, rode ui, sambal badjak, sinaasappelsap, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Creative chef:

Indonesische rijsttafel

Ingrediënten:
gember, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, komkommer, kurkuma, kwartelei, peper, rijst, rode paprika, runderfond, runderwang, serehpoeder, suiker, tomatenpuree, ui, witte kool, wittewijnazijn, zoete ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:

Ajam seitan (duivelse kip)

Ingrediënten:
bruine suiker, citroensap, ketjap manis, kip braadsticks, knoflook, komkommer, kroepoek, kurkuma, laos, laurierblad, mosterd, olie, paprika, rijst, salamblad, sambal oelek, santen, sereh, ui en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Recept uit Lidya Winkels kookboek:

Courgettes

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, courgette, knoflook, komkommer, olijfolie, paprika, peper, sjalot, suiker, tomaat, tuinkruiden en zout

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
salade / vegan / groente
Haal meer recepten op...