Recept uit Puur Eten 2:
Lamsvlees met kruiden, tomaat en gebakken wortelen
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsbout, rozemarijn, tijm, tomaat en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, courgette, groente, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, lamsschouder, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Puur Eten 2:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Italië: