Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Gebakken venusschelpen met snijbiet
- Ingrediënten:
- knoflook, olijfolie, serranoham, snijbiet, venusschelpen en verse peterselie
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, ei, gehakt, groente, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van I love food & wine:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: