Les tous nus/Quenelles de boeuf provançales - Provençaalse worstjes van restjes gesmoord rundvlees en groenten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 518 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ravioli met topinamboer

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Pigeon de Bresse sauté à la sauge et aux fèves de marais - Bresse duif met een saliesaus en tuinboontjes

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Schnittbonen auf Pommersche Art - Pommerse snijbonen

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Vegetarische Turkse Pizza - Katikli ekmek

Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen