Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Biefstuk van de haas met portsaus en geroosterde sjalotten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruine kalfsbouillon, demi-glace, haasbiefstuk, olie, peper, port, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, fond, gehakt, kalfsbotten, kaneel, knoflook, kruidnagel, lardons, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Patesserie:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Patesserie:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Provence:
Recept uit de snelle keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro: