28 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbotercayennepepercitroenraspcitroensapcrème fraîchedroge witte wijneikalfsschenkellauriermosterdolijfoliepeperpeterseliepreirozemarijnrunderbouillonsaliesjalotslagroomtijmtomatenpureeuiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Hertenvlees in witte wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, droge witte wijn, eendenvet, ganzenvet, gedroogd eekhoorntjesbrood, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, runderbouillon, salie, suiker, ui, wildbouillon, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Gestoomde schelvis met sesam-bagna cauda en cavolo nero

Ingrediënten:
banaansjalot, bloem, boter, bruine ansjovisfilet, cavolo nero, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, citroenschil, gebakken uitjes, grof zeezout, heilbotfilet, kabeljauwfilet, knoflook, lichtbruine basterdsuiker, maïzena, olijfolie, rode chilipeper, schelvisfilet, sesamzaad, tomaat, valdespino sherryazijn, witte peper, witte wijn, witvisfilet, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Lintpasta met kerriegarnalen

Ingrediënten:
droge witte wijn, bloem, garnalen, mossel, griekse yoghurt, groentebouillon, kerriepoeder, limoen, lintpasta, peper, roomboter, sjalotjes, suiker, knoflook, gember, wokolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

varkens-empanada

Ingrediënten:
bloem, chorizo, ei, gemalen zwarte peper, ham, instantgist, knoflook, maïsmeel, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, saffraandraadjes, tafelsuiker, tomaten uit blik, ui, varkenslende, verse peterselie, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Thankgivings-kalkoen

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, kalkoen, kalkoenbouillon, knoflook, salie, sjalot, suiker, tijm en witte wijn

Keuken:
Amerikaans
Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Zoete empanada's met varkensvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, ciderazijn, ei, fino sherry, gemalen komijn, haaskarbonade, kaneel, kippenbouillon, knoflook, pijnboompitten, pimientos del piquillo, rode ui, tomatenpasta, tomatenpuree, verse koriander, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Coca amb pinxes

Ingrediënten:
bloem, gist, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, sjalot, suiker, verse sardientjes, witte wijn en zout

Soort:
quiche / vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Paling Charente

Ingrediënten:
bloem, boter, knoflook, paling, sjalot, suiker, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Osso bucco van lamsschenkel

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, kippenbouillonblokje, knoflook, lamsschenkel, peterselie, rozemarijn, suiker, tomaat uit blik, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Osso bucco met marsala en champignons

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignons, kalfsschenkel, kippenbouillonblokje, knoflook, marsala, peterselie, rozemarijn, suiker, tomaat uit blik, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Osso bucco met gremolata

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, kalfsschenkel, kippenbouillonblokje, knoflook, peterselie, rozemarijn, suiker, tomaat uit blik, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Osso buco van kip met salie

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, kipdrumsticks, kippenbouillonblokje, knoflook, rozemarijn, salie, suiker, tomaat uit blik, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Osso buco met met rode en groene paprika

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, groene paprika, kalfsschenkel, kippenbouillonblokje, knoflook, peterselie, rode paprika, rozemarijn, suiker, tomaat uit blik, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Flamande

Ingrediënten:
arrowroot, azijn, bacon, bloem, boter, bruine suiker, fond, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, maïzena, olie, peper, peterselie, pils, reuzel, runderbouillon, spek, tijm, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Rijst met gevulde inktvis

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, cayennepeper, droge witte wijn, ei, inktvisinkt, knoflook, krenten, laurierblaadje, olijfolie, pijlinktvisjes, pijnboompitten, rondkorrelige rijst, suiker, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, verse bladpeterselie, verse munt en visbouillon

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Escabeche

Ingrediënten:
bloem, extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, geepfilet, gemalen komijn, groene olijf, knoflook, lente-ui, peper, rode mulfilet, rode ui, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tijm, wijtingfilet, witte wijn, wittewijnazijn, witvisfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Kougelhopfs met escargots - Tulband met slakken

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, boter, crème fraîche, ei, knoflook, knolselderij, melk, peper, slakken, suiker, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...