Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, ricotta, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España: