Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, droge witte wijn, kruidnagel, laurier, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, sjalot, specerijen, tijm, vlees, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Brunch / lunch uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: