Recept uit De herenkookclub:
Tomatensoep met roon en wodka
- Ingrediënten:
- basilicum, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, pruimtomaat, selderij, slagroom, suiker, tijm, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui en wodka
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, knoflook, kruiden, laurier, olie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, saffraan, sinaasappelschil, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken: