Petits oignons aigre-doux - Zoetzure uitjes met rozijnen - warm en koud

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 689 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Russische knoflooksaus - salsa russa all' aglio

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gembermarinade

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Dirty rice

Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Aziatische bouillon

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi