Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Kalkoenstrudel
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cognac, crème fraîche, filodeeg, paddestoel, kalkoenvlees, kippenbouillon, margarine, olijfolie, saffraandraadjes, sjalot en verse dragon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bouillon, citroen, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food: