Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, spinazie, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / dessert uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Recept van Food & Friends:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept van I love food & wine:
Recept van Betty's Kitchen:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Recept van Food & Friends:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit De herenkookclub: