Gepocheerd hoeve-ei met bloemkool, karnemelk en handgepelde Nieuwpoortse garnalen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 341 in Een kookboek. .

Keuken:
Belgisch
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Warme bloemkoolsalade

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Zomergroenten in een crèmejasje

Een recept uit Sonja Bakker en N. van Ormondt - Zomerslank met Sonja

Carpaccio

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Gebraden bloemkool met rozijnen en vinaigrette

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër