Seppe Nobels

We hebben 13 boeken van Seppe Nobels waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Seppe Nobels? Registreren is gratis!

Boeken van Seppe Nobels

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Seppe Nobels

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Basilicummayonaise

Ingrediënten:
appelazijn, basilicum, belgische mosterd, eidooier, peper, spinazie, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Aardappelkroketten

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, bloem, boter, eidooier, eiwit, nootmuskaat, paneermeel, panko, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Witlofsoep met noordzeegarnalen

Ingrediënten:
aardappel, belgische mosterd, boter, citroenrasp, fleur de sel, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, laurier, ongepelde grijze noordzeegarnalen, peper, philadelphia-roomkaas, roodlof, tijm, ui, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Quatre-quarts (Cake)

Ingrediënten:
boter, ei, suiker en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Salade van spruiten

Ingrediënten:
boter, fleur de sel, knoflookolie, peper, rode wijn, rode wijnazijn, sjalot, spruiten, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Court-bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, chiliflakes, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, peperkorrels, peterseliestengels, preiwit, suiker, tijm, venkel, water, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Artisjokken à la barigoule

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, bleekselderij, boter, druivenpitolie, groentebouillon, mosterdblad, mosterdzaad, peper, tijm, ui, violet de provence artisjokken, walnoten, witte wijn, wortelen, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis parmentier lente

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, boterbonen, citroensap, eidooier, fleur de sel, half-om-halfgehakt, knoflook, oude kaas, panko, peper, salade bij hachis parmentier lente, sjalot, snijbonen, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / varkensvlees / rundvlees / aardappelgerecht / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Noordzeebouillabaise

Ingrediënten:
basisrecept noordzeebouillabaisse, citroenrasp, paprikapoeder, room en venkelgroen

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Duif met gestoofd witlof en risotto van gerst

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, boter, franse nestduiven, gember, gerst, groentebouillon, knoflook, kruidnagels, laurier, lente-ui, olijfolie, oude harde kaas, peper, rode nerf zuring, rozemarijn, sjalot, steranijs, tijm, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
gevogelte / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Augurkenmayonaise

Ingrediënten:
eidooier, mosterd, peper, sojasaus, witte wijnazijn, worcestershiresaus, zoetzure augurk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Traag geroosterde puntpaprika

Ingrediënten:
fleur de sel, jeneverbessen, knoflook, knoflookolie, kruidnagels, peper, rode puntpaprika’s, rozemarijn en tijm

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Inktvis met artisjok, zwarte aioli en basilicum

Ingrediënten:
belgische mosterd, bretonse artisjokken, druivenpitolie, eidooier, griekse basilicum, groentebouillon, inktvis, inktvisinkt, knoflook, limoensap, limoenzest, olijfolie, peper, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gesmoord witlof met citrus

Ingrediënten:
boter, citroenschil, citroentijm, fleur de sel, jeneverbessen, knoflook, limoenschil, nootmuskaat, peper, sinaasappelschil, steranijs, witlof, witte wijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Bruine gevogeltebouillon

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, gevogeltekarkassen, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, laurier, peterselie, prei, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon / kruiden
Alle recepten van Seppe Nobels