Seppe Nobels

We hebben 13 boeken van Seppe Nobels waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Seppe Nobels? Registreren is gratis!

Boeken van Seppe Nobels

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Seppe Nobels

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gravlax van venkel

Ingrediënten:
basilicum, fleur de sel, gin, jeneverbessen, limoensap, mosterdzaad, olijfolie, piment d'espelette, rode chilipeper, roze peperkorrels, suiker, tapioca, venkelknollen, witte wijnazijn en zeewier

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegan / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Rode biet in zoutkorst

Ingrediënten:
citroentijm, eiwit, grof zeezout, knoflookolie, peper en rode bieten

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Sint-Jacobsvrucht met bloemkool, wilde waterkers en hazelnoot

Ingrediënten:
arachideolie, barbarakruid, bloemkool, boter, creme van gefermenteerde knoflook, hazelnoten, laurier, limoensap, melk, olijfolie, peper, piment d'espelette, room, sint-jacobsschelpen, steranijs, wilde waterkers en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Gepekelde radijzen

Ingrediënten:
fleur de sel, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, radijzen, suiker, water, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Knolselderij

Ingrediënten:
boter, hooi, kaneelstokje, knoflook, knolselderij, melk, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hopscheuten met gepocheerd ei en carpaccio van portobello's

Ingrediënten:
boter, citroenzest, ei, fleur de sel, hopscheuten, kervel, knoflook, knoflookolie, mosterdblad, mosterdpoeder, mosterdzaad, oude kaas, peper, portobello's, room, sjalot, water, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente / azijn / paddenstoelen
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gazpacho van tomaat

Ingrediënten:
cayennepeper, knoflook, komkommer, olijfolie, piment d'espelette, rode paprika, rode ui, tomaten, witte wijnazijn en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Vol-au-vent

Ingrediënten:
aardappelpuree, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boerderijkip, boter, bottarga van ei, ei, eidooier, jeneverbessen, kalfsgehakt, kastanjechampignons, knoflook, kruidnagel, laurier, mousselinesaus, nootmuskaat, paneermeel, parijse champignons, peper, peperkorrels, piment d'espelette, prei, shiitake, tijm, ui, veldsla, wortel en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Quatre-quarts (Cake)

Ingrediënten:
boter, ei, suiker en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gazpacho van komkommer en zuring

Ingrediënten:
groene chilipeper, groene paprika, ijsblokjes, knoflook, knoflookolie, komkommer, mosterdzaad, peper, sjalot, suiker, venkelknol, witte wijnazijn, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Vanille-ijs

Ingrediënten:
eidooier, melk, room, suiker en vanillestokken

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Mechelse waterzooi

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, doperwten, eidooier, fleur de sel, gedroogde tijm, gouden carolus, groentebouillon, jonge gele bieten, jonge pastinaken, jonge worteltjes, kervel, knoflookolie, krielaardappel, paarse wortel, peper, room, sesamzaad en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / nagerecht uit Een kookboek.:

Crema catalana met appel en framboos

Ingrediënten:
eidooier, frambozen, granny smith, koolrabi, limoenschil, maïzena, melk, poedersuiker, room, sinaasappelschil, suiker, vanillestokje en yoghurtijs

Keuken:
Spaans / Belgisch
Soort:
pudding / vegetarisch
Alle recepten van Seppe Nobels