Seppe Nobels

We hebben 13 boeken van Seppe Nobels waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Seppe Nobels? Registreren is gratis!

Boeken van Seppe Nobels

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Seppe Nobels

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Basisrecept pompoensoep

Ingrediënten:
boter, butternutpompoen, garam masala, groentebouillon, knoflook, laurier, peper, sinaasappel, tijm, ui en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Baba ganoush van butternutpompoen

Ingrediënten:
belgische mosterd, butternutpompoen, geklaarde boter, griekse volle yoghurt, groentebouillon, kaneel, kaneelstokken, knoflook, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gekonfijte lamsschouder met salade van rodekool

Ingrediënten:
boter, citrusvinaigrette, dille, dragon, fleur de sel, granaatappel, groentebouillon, jeneverbessen, kervel, knoflook, koriander, kropsla, krulpeterselie, lamsschouder, mosterdblad, munt, peper, rode kool, rozemarijn en tijm

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / lamsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Sint-Jacobsvrucht met bloemkool, wilde waterkers en hazelnoot

Ingrediënten:
arachideolie, barbarakruid, bloemkool, boter, creme van gefermenteerde knoflook, hazelnoten, laurier, limoensap, melk, olijfolie, peper, piment d'espelette, room, sint-jacobsschelpen, steranijs, wilde waterkers en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Witlofsoep met koolrabi en geitenkaas

Ingrediënten:
aardappel, geitenkaas, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knoflookolie, koolrabi, kruidnagels, laurier, mierikswortel, peper, tijm, ui, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Gentse kimchi

Ingrediënten:
bruine rietsuiker, chiliflakes, daikon, garum, gember, gentse mosterd, knoflook, lente-ui, muskaatpompoen, rijstazijn, sjalot, vissaus, water, witte wijnazijn, wortelen, zout en zure appel

Keuken:
Koreaans / Belgisch
Soort:
inmaak / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Artisjokkenrhart met mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
bretonse artisjokken, gekonfijte tomaat, graanmosterd, granaatappel, honing, lange sjalotten, limoen, mosterdblad, olijfolie, peper, pijnboompitten, sinaasappelsap, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kreeft belle-vue

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, boterbonen, citroensap, cocktailsaus, dille, eikenbladsla, jeneverbessen, knoflookolie, kreeften, mayonaise, mosterdzaad, rode chilipeper, ruwe rietsuiker, sjalot, tijm, tomaten, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Kaasmayonaise

Ingrediënten:
belgische mosterd, eidooier, harde oude kaas, maïsolie, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gekonfijte pastinaak met pompoenpuree en lardo

Ingrediënten:
butternutpompoen, duindoornbessen, geklaarde boter, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, lardo di colonnata, pancetta, pastinaak, rozemarijn, steranijs en tijm

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hazenrug 'harlequin' met pastinaak en savooikool

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, boter, hazenruggen, knoflook, laurier, melk, pastinaken, peper, room, saus bij hazenrug, savooiekool, tijm, walnoten en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / wild / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

knoflookolie

Ingrediënten:
knoflook, tijm en zonnebloemolie

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / boter en olie
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Traag geroosterde puntpaprika

Ingrediënten:
fleur de sel, jeneverbessen, knoflook, knoflookolie, kruidnagels, peper, rode puntpaprika’s, rozemarijn en tijm

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Alle recepten van Seppe Nobels