Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, groente, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, melk, olie, peper, plantaardige olie, sesamolie, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Lente in Sicilië:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Minimania:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: