Recept uit De Thaise keuken:
Tempura van aubergine en paprika met zoete chilidipsaus
- Ingrediënten:
- aubergine, bloem, eidooier, knoflook, limoen, rijstazijn, rode paprika, rode peper, suiker, thaise vissaus en wortel
- Keuken:
- Thais
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, curry, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, rijst, specerijen, spinazie, tomaat, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: