Recept uit De Thaise keuken:
Tempura van aubergine en paprika met zoete chilidipsaus
- Ingrediënten:
- aubergine, bloem, eidooier, knoflook, limoen, rijstazijn, rode paprika, rode peper, suiker, thaise vissaus en wortel
- Keuken:
- Thais
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, courgette, fruit, gember, kaneel, knoflook, koriander, olie, olijfolie, peper, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit The big green egg book:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit Proef Puglia:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: