Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Varkensvlees met bleekselderij in ei-citroensaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, ei, gedroogde wildevenkelbloemen, knoflook, olijfolie, ui, varkenspoot en witte wijn
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / avondmaal uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Koken met kruiden:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Bijgerecht uit Plenty: