62 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroencitroensapcitroenschildroge witte wijneikalfsschenkelkipkippenbouillonknoflooklauriernootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreirozemarijnsjalotslagroomtijmtomaattomatenpureeuiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Hertenvlees in witte wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, droge witte wijn, eendenvet, ganzenvet, gedroogd eekhoorntjesbrood, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, runderbouillon, salie, suiker, ui, wildbouillon, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip met witte wijn en dragon

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, dragon, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, sjalot, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip met wijn en roomsaus

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

bisque op zijn Frans

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, karkas van kreeft, kervel, knoflook, kreeftenboter, kreeftensaus, kreeftenschalen, kreeftenvlees, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, slagroom, stokbrood, tomaat, ui, visbouillon, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Konijn cacciatore

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, knoflook, konijn, peper, rozemarijn, tijm, tomaat in blik, ui, witte wijn, wortel, zout, zoutflakes, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

La campaña de zarzuela

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bot, gamba's, garnalen, gedroogde peper, knoflook, laurier, mossel, olijfolie, paprikapoeder, peper, pernod, peterselie, pijlinktvis, poon, saffraan, scampi, schol, snapper, tomaat, tong, ui, witte wijn, witvis, zeeduivel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Fantastische lasagne met vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroen, garnalen, kerstomaat, lasagnavellen, laurier, melk, muskaatnoot, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, venkelknol, visfilet, witte ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:

Gestoofde gekruide lamsschenkel

Ingrediënten:
ansjovis, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, knoflook, korianderzaad, lamsschenkel, marjolein, olijfolie, oregano, peterselie, pruimtomaten, rozemarijn, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Ossobuco alla Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, ossobuco, peterselie, pinot bianco, rozemarijn, tomatenpuree, ui, verdicchio en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Kalfslapjes à la ossobucco

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, kalfslappen, knoflook, olijfolie, ui, verse peterselie, verse tijm, vleesfond, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Basilicumspätzle in saffraanbouillon met mul, venusschelpen en mosselen

Ingrediënten:
banaansjalot, basilicum, bleekselderij, bloem, citroenschil, droge vermout, droge witte wijn, ei, gedroogde chilivlokken, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, kokkels, mosselen, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rodemulfilets, saffraandraadjes, spinazie, tomaten, venusschelpen, volle melk en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasta met broodkruim en venusschelpen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, ei, knoflook, laurier, olijfolie, sjalot, venusschelp en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Polpettone di seitan vestito

Ingrediënten:
bladerdeeg, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroenrasp, extra vergine olijfolie, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pecorino, pompoen, seitan, sesamzaad, sjalot, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Spiedini primavera

Ingrediënten:
ananas, aubergine, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, broodkruim, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, rode paprika, roodlof, seitan, selderijblad, sinaasappel, sjalot, voorjaarsgroenten, witlof, witte wijn, witte wijnazijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

zarzuela

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, gamba, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, laurierblad, mosselen, olie, olijfolie, paprikapoeder, pernod, pijlinktvis, platvis, saffraandraadjes, scampi, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, witvis, zeeduivel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Pasteitjes met rundvlees en champignons

Ingrediënten:
bieflap, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, champignons, ei, eidooier, knoflook, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, rode wijn, tijm, tomaat, tomaat in blik, ui, wijn, zeezout en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Ossobuco met risotto Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenschil, droge witte wijn, kalfsschenkel, kippenfond, knoflook, laurier, parmagiano reggiano, peper, peterselie, risottorijst, saffraan, ui, wortel, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Mosselen, gebakken

Ingrediënten:
bloem, boter, mager ontbijtspek, margarine, mosselen, paprikapoeder, peterselie, prei, selderij, sjalot, tomatenketchup, ui, winterwortel en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Stoofpot van zeeduivel en groenten

Ingrediënten:
bloem, groente, koffieroom, olijfolie, peper, tomatensaus, verse peterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Macaroni met mosselen en kerrie

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, gruyère, kaas, kerrie, macaroni, melk, mosselen, sjalot, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Gekruide kippenpastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groenten, kip, knoflook, melk, peterselie, room, tijm en waterkers

Soort:
gevogelte
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Ragout van mosselen met saffraan

Ingrediënten:
arachideolie, bladerdeeg, bladselderij, bloem, boter, courgette, crème fraîche, dragon, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peterselie, prei, rozemarijn, saffraan, selderij, slagroom, tijm, ui, visbouillon, witte wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...