Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Erwten met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, dillezaad, garum, gedroogde erwten, groente, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, lavas, peper, prei en witte wijn
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, chocolade, citroen, citroensap, droge witte wijn, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, tijm, ui, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept van Honger als een paard:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch: