Recept uit de snelle keuken:
Kalfslever met persillade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, ei, groentebouillon, kalfsfond, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: