Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Kalfslever met beignet van bloedworst en appel
- Ingrediënten:
- appel, bier, bloedworst, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalfsfond, kalfslever, olie, salie, sjalot en zelfrijzend bakmeel
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, fruit, granen, groente, kalfsvlees, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, vet, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Picknick / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: