Gevogeltegalantine

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 14 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
picknick / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Bereidingstijd:
210 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Chinese farce

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Fazant, gebraden

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Parelhoen, gebraden

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Terrine de campagne

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro