Gebraden kalfsvlees in hartig deeg - rôti de veau de lait fermier en croûte de sel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 247 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / quiche

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bittergarnituur van kip met piccalilly

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Asperges in een croûte van gedroogde Geuldalham met gebradenkwartel en een romigesaus van morieljes

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Rammenas met kippenlevertjes

Een recept uit  - de snelle keuken

Kaas-, en walnootomelet - omelette quercynoise

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen