Recept uit de snelle keuken:
Kalfslever met persillade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, ei, kalfsbouillon, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Okoko recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Made in Italy: