Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bouillon, chocolade, citroen, citroensap, groente, jeneverbes, kaas, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, rozemarijn, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Betty's Kitchen: