Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbakpoederbloembotercitroencitroensapeiknoflookmelkmosterdnootmuskaatoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliepoedersuikersuikertomaatuiwaterzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Grand aioli

Ingrediënten:
aardappels, bloemkool, eidooier, eieren, grof zout, laurierblaadjes, melk, olijfolie, rodewijnazijn, sperziebonen, knoflook, visbouillon, witbrood, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Bakken Met Goudklompjes

Ingrediënten:
dijonmosterd, eidooier, mayonaise, olijfolie, rozemarijn, vastkokende aardappels, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Saffraanalioli

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, mosterd, olijfolie, peper, wei, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht / basisrecept uit Cocina Nueva:

Aioli - allioli

Ingrediënten:
canola-olie, eidooier, fruitige olijfolie, knoflook, lichte olijfolie, milde olie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, extra vierge olijfolie, peper, water, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Basisrecept uit Cocina Nueva:

Mayonaise

Ingrediënten:
canola-olie, citroensap, dijonmosterd, eidooier, fruitige olijfolie, milde olie, sherryazijn, suiker, witte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Gebakken mini-artisjokken en aioli met roze peperkorrels

Ingrediënten:
bloem, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, maïzena, mini-artisjokken, olijfolie, peterselie, roze peperkorrels, tijm, wittewijnazijn, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Recept uit A little bite of Beddington:

Pimenton-aïoli

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, olijfolie, pimentón dulce, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Ajada - Knoflookmayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, plantaardige olie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans / Sefardisch / Joods
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, gladde mosterd, olijfolie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Tarbot met oestermayonaise en komkommersalsa

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, dijonmosterd, dille, eidooier, fijne kristalsuiker, grof zeezout, komkommer, oesters, olijfolie, rijstazijn, rode radijzen, rode ui, tarbotfilet, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Caesar salade

Ingrediënten:
ansjovis, citroen, croutons, eidooier, knoflook, kropsla, mosterd, olijfolie, parmezaanse kaas, wijnazijn, worcestershiresaus, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Bladcichorei met ansjovisdressing

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, bladcichorei, chiliflakes, cicoria, dijonmosterd, eidooier, knoflookolie, plantaardige olie, rodewijnazijn, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:

Betzels - Sigaren met aardappel

Ingrediënten:
aardappelpuree, arachideolie, ei, eidooier, filodeeg, olijfolie, peper, peterselie, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Israëlisch / Sefardisch / Joods / Algerijns
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Knolselderijremoulade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, dragon, eidooier, kappertjes, knoflook, knolselderij, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Maïskolf met miso-mayonaise

Ingrediënten:
appelazijn, dijonmosterd, eidooier, groene chilipeper, knoflook, maiskolven, olijfolie, peterselie, tamarindepasta, witte misopasta, zonnebloemolie en zout

Soort:
barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Maionese - Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, engelse mosterd, plantaardige olie, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...