Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, tomaat, ui, water, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Keet Smakelijk:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Verrot lekker:
Bijgerecht / basisrecept uit Cocina Nueva:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit A little bite of Beddington:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit De worst story:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Polpo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Recept uit Made in Italy: