Gebakken jakobsschelpen met saffraanaardappelen, asperges en zeekraal

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 160 in Ottolenghi het kookboek .

Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

- meer dan 4 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Geperste terrine van rog en aardappel

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Gepofte aardappelen met dill-yoghurtsaus

Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Gerookte forel, aardappel en kerstomaten salade

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Makreel met waterkers

Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik