Gevlinderde Kip Met Veel Kruiden En Tahinmayonaise

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 55 in The big green egg book .

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Bereidingstijd:
55 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Beef Stroganoff with a Chanterelle Parsley Cream - Boeuf Stroganoff met een crème vam cantharellen en peterselie

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Bing met crème van eenden- en kippenlever, gebakken langoustine en geroosterde pinda's

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Boeuf en croûte

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

gesmoorde kwartel met wintergroenten

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken