Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Duiven in rode wijn
- Ingrediënten:
- duif, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, rode wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, cognac, kaneelstokje, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, zeezout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Brindisa:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: