181 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouquet garnicognackaneelstokjekippenbouillonkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirozemarijnrunderbouillonsjalottijmtomaattomatenpureeuizeezoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Duiven in rode wijn

Ingrediënten:
duif, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, rode wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Bolognese-saus met rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, kerstomaat, knoflook, olijfolie, oregano, passata, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

duiven gemarineerd in rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouillon, duif, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, olijfolie, pimentkorrels, rode wijn, rodewijnazijn, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met rode wijn - coniglio al vino rosso

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, kaneel, knoflook, konijn, konijnenlever, kruidnagel, olijfolie, peper, rode wijn, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / marinade
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Wortelen en doperwten

Ingrediënten:
anijsster, doperwten, doperwtenscheuten, honing, kaneelstokje, knoflook, korianderzaad, lamsoren, olijfolie, peper, rode wijn, sinaasappelsap, wortel en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Wortelen en doperwten

Ingrediënten:
anijsster, doperwten, doperwtenscheuten, honing, kaneelstokje, knoflook, korianderzaad, lamsoren, olijfolie, peper, rode wijn, sinaasappelsap, wortel en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Rode wijnsaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalfsjus, knoflook, korianderblaadjes, olijfolie, peper, rode port, rode wijn, selderijwortel, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Geschmorte Rehschulter in Rotwein-Granatapfel-Sauce mit Dattel-Couscous / Gesmoorde reeschouder met rode wijn-granaatappelsaus met dadelcouscous

Ingrediënten:
dadelcouscous, gedroogde champignons, gember, groene kardemompeulen, jeneverbessen, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, olie, peper, reeschouder, rode wijn, tomatenpuree, ui, wortel, zoete granaatappelsiroop, zout, zure granaatappelsiroop en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
saus / wild
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Stoofpot van rode bonen met kip & chorizo

Ingrediënten:
bleekselderij, chorizo, kippendijen, knoflook, komijn, laurierblaadjes, paprikapoeder, peper, peterselie, gerookt paprikapoeder, plantaardige olie, rode bonen, rode paprika, rode wijn, tijm, tomato frito, ui, wortel en zout

Soort:
vlees
Haal meer recepten op...