Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met citroen
- Ingrediënten:
- citroen, kip, kippenbouillon, laurierblad, olijfolie, suiker, ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, koriander, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: