Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, rozemarijn, runderbouillon, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit L'Art de la table:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Spis:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Down to earth:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: