Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bieslook, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, halfvolle room, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, spinazie, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Koude keuken:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit United states of cakes:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Recept uit United states of cakes:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Bij de koffie uit Bakboek: