435 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemcitroensapdroge witte wijneigroentebouillonkippenbouillonknoflookmelknootmuskaatolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotsuikertijmuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Wafels met frambozen en slagroom

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, ei, framboos, melk, olie, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Toscaanse boterige zalm

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fazant met druiven

Ingrediënten:
blauwe druiven, boter, cognac, doorregen spek, fazanthen, olijfolie, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Fougasse au sucre

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, olijfolie, slagroom en tafelzout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

solomillo met cabrales-saus

Ingrediënten:
blauwe kaas, boter, brandewijn, cabrales, haasbiefstuk, olijfolie, slagroom, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Afrikaans / Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Croque monsieur

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, dijonmosterd, eidooier, gruyère, ham, olijfolie, peper, slagroom, witbrood, worcestersaus en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:

Spätzleschotel met spruitjes

Ingrediënten:
boter, champignons, droge witte wijn, groentebouillonpoeder, komijnzaad, olie, peper, slagroom, spätzle, spruitjes, knoflook en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

zeeduivel met pimiento-roomsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, droge vermout, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, olijfolie, rode paprika, slagroom, verse peterselie, witte rioja, zeeduivelstaart en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Varkensribstuk met Zaanse mosterdsaus

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, dijonmosterd, knoflook, kookroom, laurier, melk, olijfolie, sjalot, slagroom, varkensribstuk, witte wijn, zaanse mosterd, zout, zuring en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Taart met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, casinobrood, eekhoorntjesbrood, gerookte eendenborst, knoflook, olijfolie, sjalot, slagroom, walnoten en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige zuringsoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, ei, melk, olijfolie, slagroom, zout, zuring en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige waterkerssoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, ei, melk, olijfolie, slagroom, waterkers, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...