Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Lamsvlees met munt
- Ingrediënten:
- citroen, lamsbout, magere yoghurt, verse munt, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, gember, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, limoen, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Sri Lanka Food:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Plenty more:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook: