Antoinette Hertsenberg, Jacinta Bokma en Piroschka van de Wouw - Puur plantaardig

Puur plantaardig

lekker snel, lekker makkelijk, lekker gezond

Een boek van Antoinette Hertsenberg, Jacinta Bokma en Piroschka van de Wouw

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Puur plantaardig, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Antoinette Hertsenberg: ‘Lekker, makkelijk, snel en origineel koken zonder dierlijke producten, kan dat? Ja, dat kan! Dit boek verleidt je tot een zeer gezond en slank dieet, zonder dat je ook maar iets mist. Het daagt je uit tot ongekende creativiteit in de keuken. En elke dag dat je kookt uit dit boek draag je bij aan een mooiere wereld!’

In Puur plantaardig gaat Antoinette Hertsenberg verder waar ze is opgehouden in haar bestseller De dunne vegetariër. Samen met Jacinta Bokma stort ze zich in dit nieuwe boek op de puur plantaardige keuken om te laten zien dat koken zonder vlees, vis én zuivel (boter, kaas en eieren) garant staat voor zeer smakelijke én makkelijk te maken gerechten.

Op de haar kenmerkende wijze - laagdrempelig, herkenbaar en snel - geeft ze wederom talloze recepten die passen in een vegetarisch, maar ook veganistisch eetpatroon. Het boek geeft veel verrukkelijke hoofdgerechten uit alle windstreken die je in een handomdraai op tafel zet. Wat te denken van No-fish sushi? Puur plantaardige hamburgers? Brownies? Het kan allemaal!

Puur plantaardig biedt:
* circa 100 inspirerende en originele recepten
* makkelijke en snel te bereiden gerechten, spannende smaken en evergreens in een nieuw jasje
* veel tips en variaties bij ieder recept
* prachtige, sfeervolle fotografie

Jacinta Bokma: ‘Ik hoop dat je elk recept gaat uitproberen. Doordeweeks voor je huisgenoten, maar vooral ook voor vrienden. En zeg lekker niets. Laat ze er en passant achter komen - en zich verbazen - dat er geen vlees, vis, kaas, melk en eieren zijn gebruikt!’


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken