Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Courgette in tomatensaus
- Ingrediënten:
- citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, suiker, tomaten, ui en zout
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Italiaans
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groene paprika, groente, groentebouillon, knoflook, olie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Grillen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Home made zomer:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten: