Sous-vide zalm met courgettestrips en vloeibare gel van venkel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 84 in Moleculair koken .

Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sous Vide Monkfish Pave

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Vuurvrije pastasaus (ongekookt) munt, citroen en feta

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Courgette tortilla

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lamskarbonaden op gelaagde groente

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl