Recept uit Mexicaans koken:
Kaneel-beignets
- Ingrediënten:
- boter, bruine suiker, eieren, kaneel, olie, sinaasappelsap, water en zelfrijzend bakmeel
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, honing, kaneelstokje, knoflook, koriander, kruidnagel, melk, nootmuskaat, olie, peper, pijnboompitten, plantaardige olie, rode wijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mexicaans koken:
Bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht / avondmaal uit Nigella bijt:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Ontbijt / snack of tussendoortje / bij de koffie uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / nagerecht uit Anatolië: